2016. július 14., csütörtök

Kritka #3: Heather Cox: In The End

Sziasztok kis Pingvinek! Nem azért, hogy fényezzem magam, de most az egyik legjobban sikerült munkám - design - történetéről fogok írni egy kritikát! A mi drága Heatherünk blogja ez, igen erről kell írni a kritikát a szerkesztőfelvételre! Ezt még azelőtt kérte, hogy tagja lett a blognak!

Akkor lássuk a macit!

Kattints a blogért

Első benyomásom:  A fejezetek hosszúságával láthatólag nincsen baj, kellemesen el lehet olvasni. A színe sem bántja a szemet, én állítottam be, jó hogy nem bántja  a szememet! 

Történet:
Alapsztori: Mivel kedvelem a túlvilágot, a misztikus dolgokat és vonz a halál, így a történet azonnal megfogott. Tudod, hogy kedvelem a halált és mindent, ami hozzá köthető - nem vagyok Sátánista, mert Lucifer a férjem! Ahogy az ember olvassa többet és többet akar. 
5/5

Fülszöveg: A minap, írt rám egy lányka, hogy legyek kedves segíteni neki eligazodni a bloggerek világában, kértem küldje el a fülszöveget, mire Wikipédiáról kimásolt egy részletet a Fülről!  Kellemesen hosszú, nem árul el túl sokat, pont annyit amennyit kell. Eredeti, nem összecsapott munka. 
5/5

Tartalom: Na idefigyelj kis anyám! Tudod te, hogy mit tettél velem? Tudod, mi az a függőség? Én Gabriel Gold függő vagyok és már két fejezetet is nélküle írtál! Itt zokogok miatta! A lényeg a következő: A történet Heather megpróbáltatásairól szól, hogyan éli át azt a rettenetet, amit az életének hívnak. Szóval, nem bántásból, de mikor történik valami izgi jó mostanság nem mindig kiderül, hogy a lány csak álmodta. Ez egy kicsit zavart. A másik, hogy mindig olyan helyen hagyod abba, ne értsd félre, mert így kell ezt csinálni,  hogy gondolkozhatok, hogy hogyan tovább. Horror történethez híven, eléggé félelmetes, vannak részek, amin szó szerint kirázott a hideg. Viszont sok nyitott kérdést hagysz, amit lassan vagy sehogyan sem zársz le, gondolok itt Myrle-re vagy éppen, Kessler mivoltja... Miért vonzódott a sírjához? Ki Myrtle? Hova lett Gabriel? Miért szereti mindenki a hotelben mármint Gabet? Viszont, mivel még nincs vége, ezekért nem vonok le pontot!
10/10

Részek: Pont jó a felosztás, se több se kevesebb. Mindig jókor hagyod abba. Még akkor is, ha néha hosszú hetekig nincs is új rész.
5/4

Helyesírás:  Nos, van némi kifogásom, azzal kapcsolatban, hogy rossz.  Mert nem az. Én találkoztam némi elírással, de mindig kijavítod, ha szólok révén, hogy publikálás előtt olvasom el, szóval majdnem béta vagyok :D.
5/5

Szereplők:  Kezdeném azzal, hogy nincs sok szereplőd, mégsem használod ki őket. Csak Heather, Gabriel és Johnt látjuk, meg néha Myrtle-t. Az új szereplők izgalmat vittek bele, csak nem értem Donald vagyis Derrick Tramp öreg megjelenését, ha az oldalt lévő képen egy fiatal srác. Lukasról csak egy-két gondolat volt, szinte nem is szerepel, és mivel Heather nem foglalkozik vele, mi sem tudunk meg róla semmit, azon kívül, hogy utálta a lányt, vagyis az utolsó részeknél már ebben sem voltam olyan biztos!!!
5/3

Trailer: Rachel elég jó munkát végzett, s bár a fekete-fehér és a színes képek váltakoznak, nekem nagyon bejött. Miért? Mert a videó a sírkertnél az a Kárhozottak Királynőjéből származik, és az AHS Hotelt is szeretem. Meg kell említeni, hogy Gagáról nemcsak kép nincs rendes, de gifet lehetetlen róla találni.
5/5

Összegzésül: Ha egy olyan horrort keresel, amitől megborzongsz, és nem mered esete olvasni akkor jó helyen jársz.
40/37



2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát drága Cecily!

    Hát igen, most rávilágítottál a hibáimra, amiken amúgy is javítani akartam. A szereplőkről lesz még bőven szó, hiszen még az "elején" vagyok a történetnek. Lesznek magyarázó részek is persze, hogy ki Myrtle, hova tűnt Gabriel és Derrick miért fiatal a kèpen, ha egy öregember.
    A rèszeket igyekszem gyakrabban hozni ès már nem nyitok új kérdéseket egyenlőre. Most a nyitottakat válaszolom meg.
    Még egyszer köszönöm.
    Csóközön: Heather

    VálaszTörlés