2016. július 27., szerda

Loki/ Tom Facebook Cover #1 - #5 by Abeth

Hellobello!
Azt hiszem ez a blog lesz munkáim szemetes ládája :D
Most egy Tom és Loki vegyes fejléc adagot hoztam, noha ezek mind megrendelésre készültek, de mostantól ezt is csinálok már :) 








Kritika 3#: Nina .ambivalentina

Sziasztok , most nem egy történetes blogról írok kritikát, hanem egy talán mondhatom, hogy egy személyes mindent bele bloggal találtam magam szembe. Blogos korszakom kezdetén egy-két csoportban találkoztam a blogddal, és sokszor bele is olvastam, de akkor, még nem tudtam, hogy mire jók az olyan blogok, amikre nem történetet írnak. Aztán eltűnt a blog, jöttek újak helyette, és most külön nosztalgikus érzés volt megnyitni a blogodat!

Tehát, most jöjjön a kritika az .ambivalentináról!



Első benyomás: Letisztult, kellemes és kék. Szeretem a kéket, minden árnyalatát, nyugtatóan hat az emberre. A fehér alapon fekete betűk sem ártanak a szemnek, a képek színesítik. Az a fejléc is csodálatos, de ezt majd lentebb fejtem ki bővebben.

Kinézet:

Fejléc:  Szóval a fejléc nem több, mint három színes kör, egy kék szalag és a cím. Egyszerű, és ad egy alap hangulatot a blognak. A színekben itt is a fehér-kék a domináns, de van benne egy kis barack színű is. Ez zavaró is lenne, de nem az. Kiegyensúlyoz, akár a fekete felirat. Remek választás volt.
5/5

Design:  A letisztult fehér-kék itt is tükröződik, kellemes a szemnek. Az elválasztó vonal alatti vonal, ami olyan szürkés, feldobja az egészet. Könnyen áttekinthető, minden a legjobb helyen van. Nagyszerűen lehet tájékozódni rajta. 
10/10

Tartalom: 

Tartalom:Szóval jó sok minden van a blogon, külön-külön csokorba szedve. Minden féle és fajta dolog, aminek nagyon örültem. Van itt anime ajánló, receptek, design tanács és a többi, és a többi. Eleinte attól féltem, hogy ezek, mint-mind összeollózott valamik lesznek, és nem látok saját véleményt, de szerencsére nem így lett.
10/9

Helyesírás: Nem találtam benne hibát, tíz percen keresztül bámultam a monitoromat, hogy hátha, de ismét csalódtam persze kellemesen. Szóval ennek külön örültem.
5/5

Összegzés: Kinek ajánlanám? Mindenkinek, aki egy kicsit is rajong a személyes mindenes blogokért. Nekem személy szerint egy kis nosztalgiában is részem volt, szóval ez mindent megért.
30/29


2016. július 23., szombat

Design #4 #5 Borító előlap #1 by Abeth

Hellobello! Újabb megrendelések készültek el :)

Non-fanfiction, háborús sztori
Link
Szemfényvesztők fanfiction
Tom Hiddleston fanfiction


2016. július 18., hétfő

Kritika 2# Ravenna D. ~ My Dear Ravenna

Sziasztok pingvinek!


Meghoztam a második kritikámat, ami egy Thomas Hiddleston fanfiction. El kell mondanom, hogy és most ne gyilkoljatok meg légyszi!  nem nagyon tudom ki ő. Képről meg se ismertem, és kis utána járással derült ki számomra, hogy hát egy Loki! Látszik, hogy Heather nem nagyon néz filmeket.

Első benyomás:
Kellemes színek, szép fejléc. Egymáshoz passzoló színek, és hosszú fejezetek. Összességében egy szép blog, remek designnal. Reméljük,  a történet is ilyen jó lesz! De még mennyire az! Na jó, nem lövöm le a poént!


Fejléc:
Egyszerűen szép. Nem zsúfolt, a színek illenek egymáshoz. Tetszenek a piros és a kék árnyalatai, jól eltalált munka. Nem is gondoltam volna, hogy Gimppel készítetted. Egyedül Ravenna karakterének a kivágása nem tetszik. Zavar egy kicsit az a fehér sáv, de összességében nagyon szép munka
5/5

Sablon:
DeviantArtos sablon, ahogy azt írtad. Szerintem nagyon jó választás volt. Egyszerű a maga nemében, nem agyon csicsázott. 
5/5

Modulok:
Nincs sok belőle, csak az, ami kell. Nincsenek kint felesleges képek, a sorrend is nagyon tetszik. Igazából itt sem tudok belekötni semmibe.
5/5

Oldalak:
Itt kicsit csalódtam. No, nem kell megijedni, csak az angol címek miatt. Nem szeretem őket. De igazából ez az én flúgom. Nagyon tetszett a Fun Corner menüpont. Ötletes és így személyesebbé is teszed a blogot.  Az elrendezés nagyon jó, pont ahogy a fontossági sorrend elvárja.
5/4

Tehát a design rész eredménye 20/19

Fülszöveg:
"Az élet egy különös színjáték, amelynek nem meghatározott a forgatókönyve. Mindenki csak improvizál, még azok is, akik napirend szerint próbálnak élni. De a szerelem, ki a rendezők egyik legnagyobbika néha beleszól az "előadásba". Ravenna Wilson életét követhetjük nyomon, ki a legjobb barátnőjével vezeti London egyik gótikus kávézóját, miközben a saját kis burkában éldegél. Ám egy hívás a híres rendezőtől, Guillermo Del Torotól mindent megváltoztat. A szégyenlős lány pedig hamarosan egy olyan világban találja magát, amelyben meg kell tanulni a saját sarkára állnia, és azt is észre kell vennie, hogy a szerelem még sem annyira elvetemült rendező, mint ahogyan azt ő eddig hitte."

Szerintem nagyon jól eltalált fülszöveg. Nem mond el túl sokat, de épp eleget ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődését az embernek.
5/5

Történet:
Meg kell mondanom, nem vagyok egy Tom Hiddleston rajongó. Nem sok real person fanfictont olvastam eddig, de ez most elnyerte a tetszésemet. Ravenna karaktere jól eltalált. Nem túl esetlen, nem túl vagány, szóval nem túloztad el. Kicsit melankólikus az igaz, de szerethető karakter. A cselekmény nagyon jó ütemben halad, nem kapkodsz el semmit, ami egy jó pont. Teljesen élvezhető az egész. Nagyon örültem a hosszú fejezeteknek, ritka az ilyen mostanában.
Nagyon jól felépítetted a világot, amiben Ravenna él. Szeretem az összes szituációt, amit eddig beleírtál. Életszerű. Nagyon is. Abban a rész, amikor Ravenna visszaemlékezik a blotban történt szituációra, magamra ismertem. Benzinkutas vagyok, ma pedig pénzt kellett váltanom. Odamegyek a csajhoz, mondom mit szeretnék, erre amikor odaadja a pénzt, megkérdeztem, adhatok e mèg valamit. Nem nézett fogyatèkosnak. Szeretem a vicces, poénos beszólásokat, Kelly és Ravenna közötti csipkelődéseket. A megcsalós jelenet pedig igen jóra sikerült. Eddig nem nagyon találtam benne kivetni valót, csak egyet a prológusban. Ez pedig a kis Ravenna megjelenése a Wilson családban. Szóval, egy két éves gyerek annyira nincs tisztában a helyzetével. Nem tudom, van e a környezetedben kisgyerek, de egy két éves gyerek nem számít kisbabának, csecsemőnek meg pláne nem. Vagyis nem olyannak, mint az leírtad. Persze beszél, totyog, de nem hiszem, hogy önálló gondalatai vannak a testvér kérdéssel kapcsolatban. Értem, hogy ez a drámaiság miatt is kellett, de ez nem volt valami hiteles. Ezt azért tudom, mert van egy öt éves kisfiam, tehát nem rég volt kettő. Ez nem nagy hiba persze, csak egy icipici dolog, amin megakadt a szemem. Ettől persze ugyanolyan jó marad.
10/9

Helyesírás/fogalmazás:
A fogalmazásoddal nincsenek problémak. Gördülékenyen írsz, nincsenek benne logikai hibák. Remélem nem is lesznek, mert eddig nagyon tetszik az egész.  Viszont a helyesírással volt pár problémám. No, nem nagyok! Itt sem olyan vészes a helyzet, csak vannak benne hibák és elgépelések is. Persze ez előfordul, de ha visszaolvasod a történetet, biztos te is látni fogod. Ami feltűnt, hogy vannak szavak, amiket egybe kellene írni, de te mégis külön írtad. Van egy sejtésem, hogy a blogger helyesírás ellenörzőjét is használod. Az pedig képes külön iratni olyan szavakat, amik egyben vannak. Aztán egy pár vessző hiba is akad, de ezek sem vészesek.
Egyetlen egy apró szösszenetet engedj meg, így a végére. Amikor azt írtad, hogy "mosolyogva henyélt" a kisbaba, azt hittem lefordulok a székről. A henyél szót cseréld ki, mert nagyon nem illik az oda. Henyélni én szoktam, huszonéves fejjel, mikor mosogatni/főzni kéne, én pedig felpakolt lábbakkal döglök a kanapén, és blogolok. Na az henyélés. A kisbaba max alszik, szundikál, lustálkodik, vagy éppen fekszik. Ez csak egy apróság, de nem illik az oda, na.
10/9

Karakterek:
Alig vártam, hogy eljussak idáig. Nem azért, mert közeledek a végéhez, hanem mert nagyon vártam, hogy elmondhassam a véleményem. Szép, nem sablonos nevek, főleg a Kis Hollóé tetszik a legjobban.
Először is, van kedvenc szereplőm. És az nem Kelly vagy Ravenna, hanem a kis ölelni való szeretet gombóc,  Guillermo Del Toro.
Annyira örültem, hogy képes voltál utána olvasni, milyen is lehet az igazi jelleme. Nem sokan veszik erre a fáradságot, úgyhogy ez egy nagyon nagy pirospont.
Ravenna Wilson: Szerethető karakter, valós érzelmekkel. Bár még az elején tart a sztori, de már most erős és kidolgozott.
Kelly Quinn: Imádom az íreket, a kedvencem pedig Kelly. Szókimondó, humoros, segítőkész.
Guillermo Del Toro: két lábon járó szeretet gombóc. Egyenlőre ennyi derült ki róla.
Thomas Hiddleston: Igazi brit úr. Cukin mosolygós lovag.
Egyenlőre ennyi. Jamesről is tessék írni, mert alig várom a megjelenését. És kérlek legyen James x Kelly nekem már Jally. Ne ítélj el, nem megy ez nekem. Ennyire tellett.. Annyira szorítok Kellynek.
5/5

Egyéb:
Trailer nincs, de a Fun Corner menüpont kárpótól mindenért.

Összességében:
Nem vagyok Tom rajongója, még csak nem is ismerem nagyon, mint színészt, de mégis tetszett az egész. Apró hibái ellenére, egy nagyon érdekes, jól felépített történet. Remélem ezen a vonalon haladsz tovább, és ugyan ilyen jó - ha nem jobb - marad végig. Ahhoz képest hogy ez egy RP ff, ráadásul egy olyan emberről, akiről önszántamból nem olvastam volna, kellemeset csalódtam. És ha megkuksizod a feliratkozókat, Heather Cox is ott vigyorog közöttük.  :)

Történet rész pontszáma: 30/28
Összesen: 50/47

Kinek ajánlanám:
Tom rajongóinak mindenképpen. Emelett bárkinek, aki szeretne egy igényes, jól felépített művet olvasni.


Remélem nem bántottalak meg, mident amit írtam, építő szándékkal tettem. További sok sikert.



Design #1 #2 #3 by Abeth

Hellobello!
Elkészültem az első munkáimmal! Remélem örülnek a megrendelők, most ti is megtekinthetitek őket 

Ez egy mindenes bloghoz készült :) Még régebben

Egy Foci fanfiction

És egy mindenes bloghoz szintén

2016. július 17., vasárnap

Elkészült rendelés #4

Sziasztok! Újabb munkáim vannak készen. Nagy hatással volt rám Lia, aki a Fantáziakuckót vezeti, és az egyik blogot az Ő ötletei alapján készítettem el, mikor készen lettem írtam neki, jó askon, de értesítettem, és csak annyit kért, hogy nevezzem meg, hogy Tőle származik  az alap ötlet, ami szerintem tök természetes. Lia előtte véleményt mondott egy barátnőm készülő Harry Potter blogjának designjáról, és segített, hogyan legyen esztétikusabb. Azóta, hogy designnal foglalkozom, senki sem segített ennyit, mint Ő és ezért külön hálás vagyok. Mentoromnak tartom, hiszen bármiben fordulhatok hozzá! Segít, és nagyon kedves. Nagyon kevés blogger van, aki ennyire segít, és nem harapja le a fejem, mert hasonlít a design, és nem kezd el névtelenül pocskondiázni. Szóval, Lia köszönöm, hogy mindig támogadsz! :)







A végre egy kis ingyen reklám, Cecily Brooks-Lux



Elvihető fejléc

Sziasztok Pingvinek! Nos hoztam két elvihető fejlécet, melyek várják szerető gazdájukat! Hogy mit kell érte tenned, hogy az egyik a tied legyen? Kommentben írd meg, hogy melyiket szeretnéd, és milyen címet írjak rá, illetve az e-mail címedet, amire el fogom küldeni! FIGYELEM EGY EMBER CSAK EGYET VIGYEN!




Bridgit Mendler fejléc
ELKELT

Hayley Williams fejléc
ELKELT



2016. július 16., szombat

Kritika 1# Nina L- Sie machen mich verrückt (Maga megőrjít)

Ice Ice Pingvin!


Meghoztam az első kritikámat, nagy örömömre szolgált a megírása!

XXXXXX


Első benyomás:
Kellemes, kékes színvilág fogad bennünket, amint megnyitjuk a blogot. A fejléc szép, és a design is. Tetszik, hogy német a címe bevallom, google a barátom, így lefordítottam a címet. Maga megőrjít! Ehhez tehetség kell.,   de nem derül ki számomra belőle, hogy gimis blog. Első ránézésre Forma 1 fanfictionra gondoltam. Nagyon szép munkát végzett a design készítője, és külön dicséret jár a kis fogaskerekes menüért!



Mivel elsősorban a történetről kértél kritikát, inkább (legnagyobb örömömre) most arról írnék részletesen.


Fülszöveg:

Nehéz dolog a pályaválasztás, akár az egész életed befolyásolja, úgyhogy jól kell döntened. Vörös Nikolett egy különc lány, aki nem mindennapi döntést hoz: elkötelezi magát a gépészet mellett, ahogy még más lány nem az előző iskolájából. Teljesen eltérő érdeklődési körrel rendelkezik: nagy álma, hogy egyszer Forma 1-es autókat tervezzen egy neves csapatnál. Új iskolájába egy olyan társaságba kerül, ahol tizenhat fiú veszi körül a lányt. Mint később kiderült, az évfolyamon még tartózkodik nyolc hölgy, akik közül Kelemen Réka emelkedett ki Niki számára.
Vajon Nikinek sikerül-e beilleszkedni annyi ismeretlen fiú közé? Milyen viszonya lesz a lányokkal? Lesz-e valamilyen szorosabb kapcsolata az osztálytársakkal?
Tarts velünk és minden kiderül!"



Érdekesnek ígérkezik a történet a fülszöveg alapján. Egy lány, aki gépészettel akar foglalkozni, s ezáltal egy fiú közösségbe kerül. Nagyon is bele tudtam képzelni magam Niki helyzetében, hiszen nekem is fiús szakmám van. Szinte csak fiú osztálytársaim voltak, és elég nehéz volt elfogadtatnom magam velük. Mégis egy fiút mondhatok legjobb barátomnak. :)
Nem árul el túl sokat a fülszöveg, mégis elegendő. A feltett kérdések nagyon jók, épp elég ahhoz, hogy felcsigázza az embert. Egy kis hibát véltem felfedezni benne, de ez már csak a szőrszálhasogatás végett is kiemelem.

"Mint később kiderült, az évfolyamon még tartózkodik nyolc hölgy, akik közül Kelemen Réka emelkedett ki Niki számára."

Én nem így fogalmaztam volna meg. Kicsit zagyva, én valahogy így fogalmaztam volna meg:

"Ám, nem Niki az egyetlen hölgy az évfolyamon. Nyolcan döntöttek hozzá hasonlóan, és KelemenRékának sikerült belopnia magát lány szívébe."

De ez csak az én véleményem. Szerintem ütős kis fülszöveg lett.
5/4.5


Prológus:
Kicsit rövidnek tartom, de lényegre törő. Általában nem szeretem, ha magyar karakterek szerepelnek egy történetben, magyar helyszíneken. De a te eseted más. Olyan jó volt olvasni, hogy milyen helyszíneken utazik Niki, mi után mi következik.
Jelen időben írsz, és ez nagyon nehéz. Talán, mert szinte csak múltidőben íródott történeteket olvastam eddig. Az agyam automatikusan múltba konvertálta a szavakat, és ez bosszantott, persze ez nem a te hibád. Csak úgy megjegyeztem mellékesen. :)

Szerintem nem kellett volna pirossal írni a dőlt betűs részeket. Elvégre azért írtad dőlt betűvel, hogy elkülönítsd a többitől. Emellett nagyon elüt a kék és fehér környezetétől.

Történet:
Először is el kell mondanom, hogy nagyon tetszett a történet, csak úgy faltam a sorokat. Egyedüli nehézség az a fránya jelen idő, de többet nem hozom fel. Az első fejezetben ismét megjelenik a piros kiemelés, ami oda is felesleges. A többi helyen szürke, lehet ott is szürke.
A Forma1 is szóba jön, ami egy megmosolyogtató rész volt. Szeretem Niki személyiségét, ahogy kivágja magát a szorult helyzetekből. Kicsit szemtelen, de azért udvarias, és jól kezeli a fiú társaságot "egyetlen" lányként.
Viszont elég gyakran visszaugrasz múlt időbe.

Pl: "Osztálytársaim hallgattak a szóra, azonnal félreálltak, hogy előre mehessek"

Ezt a mondatot is rakhattad volna jelenbe, mivel akkor hallgattak a szóra.

Osztálytársaim hallgatnak a szóra, és azonnal félreállnak, hogy előre mehessek

Szóval, tudom, hogy nehéz jelenben írni.
A gólyatáboros részek jól vannak megírva, átélhető.
Egy kicsit vontatott, de attól függetlenül szerethető a történet.
Viszont Ádám karaktere számomra elég tenyérbemászó! Nem tudom, hogy csak én érzem így, de nekem nem volt szimpatikus egy kicsit sem. A történet vezetésével nincs nagy probléma, vannak kicsit laposabb, eseménytelen részek, de ha történik valami, az kompenzálja. Összességében, jó a történet, kicsit sem jogos a kiakadásod, és a magyarázat, hogy miért nem folytatod  én pedig kíváncsian várom, mit hozol ki belőle.
10/7.5

Helyesírás, fogalmazás:
Nem találtam benne olyan sok hibát. DE! Én személy szerint egy icipicit vontatottnak és kiszámíthatónak találom a blogot.
 Először nem esett le, miért is ez a címe, de  Ádám megjelenésével mindent megértettem.
A hetedik fecni legelső mondata, viszont nagyon csúnyán hangzik. "Van lehetőségünk elmenni..." Ezt egy kicsit át kellene fogalmazni szerintem.
10/8

Karakterek:
Niki elég jól sikerült karakter. Tudtam vele azonosulni, mikor Ádám az idegeire ment, és ő kiakadt. Ádám viszont egy tenyérbemászó alak. Nekem egyáltalán nem volt szimpi, és a történet előre haladtával sem lett a szívem közepe. A fiúk jelleme változatos, ahogy a maroknyi lány karakterek sem sablonosak. Ez igazán jó pont.
5/4

Egyéb:
Trailert nem találtam a blogon, de nem is nagyon hiányzott. Ha elolvassuk a történetet, szinte látjuk magunk előtt a történéseket. Az off bejegyzésed viszont elég zavaró. Igazából nagyon is jó az alapötlet, nagyon jól kezdted építeni a cselekményt. Lehet, könnyebb lenne múlt időben írnod.
Képzeld magad Niki helyébe, meríts ihletet a te osztályodból, így nem lesz vontatott. Ne add fel, mert tényleg nagyon jó történet pattant ki a fejedből.



Összességében:
Nagyon jó alapsztori, kis hibákkal. Engem itt nagyon zavart a jelen idő, de ez csak a saját véleményem. Valahol pörögnek az események, valahol ellaposodik az egész. Én minden esetre élvezettel olvastam, és csak pár apró hibát vettem észre benne.

30/24

Kinek ajánlanám:
Elsősorban akik szeretik a gimis, romantikus történeteket.























2016. július 14., csütörtök

Kritka #3: Heather Cox: In The End

Sziasztok kis Pingvinek! Nem azért, hogy fényezzem magam, de most az egyik legjobban sikerült munkám - design - történetéről fogok írni egy kritikát! A mi drága Heatherünk blogja ez, igen erről kell írni a kritikát a szerkesztőfelvételre! Ezt még azelőtt kérte, hogy tagja lett a blognak!

Akkor lássuk a macit!

Kattints a blogért

Első benyomásom:  A fejezetek hosszúságával láthatólag nincsen baj, kellemesen el lehet olvasni. A színe sem bántja a szemet, én állítottam be, jó hogy nem bántja  a szememet! 

Történet:
Alapsztori: Mivel kedvelem a túlvilágot, a misztikus dolgokat és vonz a halál, így a történet azonnal megfogott. Tudod, hogy kedvelem a halált és mindent, ami hozzá köthető - nem vagyok Sátánista, mert Lucifer a férjem! Ahogy az ember olvassa többet és többet akar. 
5/5

Fülszöveg: A minap, írt rám egy lányka, hogy legyek kedves segíteni neki eligazodni a bloggerek világában, kértem küldje el a fülszöveget, mire Wikipédiáról kimásolt egy részletet a Fülről!  Kellemesen hosszú, nem árul el túl sokat, pont annyit amennyit kell. Eredeti, nem összecsapott munka. 
5/5

Tartalom: Na idefigyelj kis anyám! Tudod te, hogy mit tettél velem? Tudod, mi az a függőség? Én Gabriel Gold függő vagyok és már két fejezetet is nélküle írtál! Itt zokogok miatta! A lényeg a következő: A történet Heather megpróbáltatásairól szól, hogyan éli át azt a rettenetet, amit az életének hívnak. Szóval, nem bántásból, de mikor történik valami izgi jó mostanság nem mindig kiderül, hogy a lány csak álmodta. Ez egy kicsit zavart. A másik, hogy mindig olyan helyen hagyod abba, ne értsd félre, mert így kell ezt csinálni,  hogy gondolkozhatok, hogy hogyan tovább. Horror történethez híven, eléggé félelmetes, vannak részek, amin szó szerint kirázott a hideg. Viszont sok nyitott kérdést hagysz, amit lassan vagy sehogyan sem zársz le, gondolok itt Myrle-re vagy éppen, Kessler mivoltja... Miért vonzódott a sírjához? Ki Myrtle? Hova lett Gabriel? Miért szereti mindenki a hotelben mármint Gabet? Viszont, mivel még nincs vége, ezekért nem vonok le pontot!
10/10

Részek: Pont jó a felosztás, se több se kevesebb. Mindig jókor hagyod abba. Még akkor is, ha néha hosszú hetekig nincs is új rész.
5/4

Helyesírás:  Nos, van némi kifogásom, azzal kapcsolatban, hogy rossz.  Mert nem az. Én találkoztam némi elírással, de mindig kijavítod, ha szólok révén, hogy publikálás előtt olvasom el, szóval majdnem béta vagyok :D.
5/5

Szereplők:  Kezdeném azzal, hogy nincs sok szereplőd, mégsem használod ki őket. Csak Heather, Gabriel és Johnt látjuk, meg néha Myrtle-t. Az új szereplők izgalmat vittek bele, csak nem értem Donald vagyis Derrick Tramp öreg megjelenését, ha az oldalt lévő képen egy fiatal srác. Lukasról csak egy-két gondolat volt, szinte nem is szerepel, és mivel Heather nem foglalkozik vele, mi sem tudunk meg róla semmit, azon kívül, hogy utálta a lányt, vagyis az utolsó részeknél már ebben sem voltam olyan biztos!!!
5/3

Trailer: Rachel elég jó munkát végzett, s bár a fekete-fehér és a színes képek váltakoznak, nekem nagyon bejött. Miért? Mert a videó a sírkertnél az a Kárhozottak Királynőjéből származik, és az AHS Hotelt is szeretem. Meg kell említeni, hogy Gagáról nemcsak kép nincs rendes, de gifet lehetetlen róla találni.
5/5

Összegzésül: Ha egy olyan horrort keresel, amitől megborzongsz, és nem mered esete olvasni akkor jó helyen jársz.
40/37



Kritika #2: Babu Miriel Save Your Soul









Sziasztok Pingvinek! Sajnálom, hogy nem voltam, olyan sokáig, de volt némi billentyűzet problémám.  Ez azóta megoldódott, és íme Babu csak a történetről írt kritikám! :) 





Kattints a blogért




Első benyomás: Jó hosszú fejezeteket írsz, szépen van tagolva. Könnyű olvasni, nem aprók a betűk. Azonban van, hogy a betűk túlságosan nagyok.

Történet:

Alapsztori: Imádom a démonokat mondtam már? Odaát fangirl vagyok, és ez a két tényező annyit tesz, hogy imádtam, minden egyes sorát olvasni. Nem találkoztam hasonló történettel, bár nem is nagyon olvasgattam effajta blogokat!  Viszont az elmegyógyintézetes téma, már lerágott csont lett.  Ennek ellenére is nagyon jó az alapkoncepció!
5/5

Fülszöveg:  Figyelemfelkeltő. Nincsenek benne hibák, egyszerű, de nagyszerű!
5/5

Tartalom: A történet egy hajón kezdődik, ahol egy démon garázdálkodik, a lányt, aki a matrózok segítségére siet, azonban szerencsétlen egy elmegyógyintézetbe köt ki. Aztán szemszöget váltunk és Ryan szemszögét látjuk. Érdekes pasi, egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Tehát még Carlát erőszakkal vitték el, addig Ő egy érdekesebb módot választ. Timothy Winchester névnél elmosolyodtam. Ezzel az egy névvel egy életre lekenyereztél, szóval tetszett.
A történet elég érdekesen alakul. Izgalmas és fordulatos. Olvastam, olvastam és nem volt tovább... Szóval, kérlek ezen változtass! :)
10/10

Részek:
Kellően hosszúak, tartalmilag jók, pont ott fejezed be, ahol kell. Nem árulsz el sem többet sem kevesebbet, mint amennyit szabad.
5/5

Helyesírás:  Mondhatom azt, hogy nem találtam hibát? Mondhatom. Általában kiráz a hideg, hogy nem tudnak írni, de a te esetedben erről nincsen szó! Kellemes volt.
5/5

Szereplők: Rossz szokásom, de mindig rákattintok a Szereplők menüpontra, és mikor megláttam Démon Deant, nagyon megörültem neki! Remek választás volt, egyik szereplő sem sablon karakter, bár Jensen sok helyen feltűnik, mégsem sablonos, és ahogy végigveteted Őket,  lenyűgöző! Minden karakter külön-külön is egy egészet alkotnak!
5/5

Trailer: OMG!!! Ez egy szuper trailer lett! Bár nem csináltad, de Istenem Halemstorm - I Am The Fire-je az egyik kedvenc számom, és a Démonok között szövegének a bevágásai is... Fangörcsöt kaptam! Írtam is kommentet alá! :)
5/5

Összegzésül:

Nem találtam semmi kivetnivalót a történettel kapcsolatban! És szeretem a trailerét! :)
40/40



2016. július 10., vasárnap

Szavazz Ránk!

Drága Pingvinek!


Jelentkeztünk a Passz nyári blog versenyére ! Szeretnék minden kedves kis Pingvint kérni, hogy szavazzon ránk! Nagyon örülnénk neki!!! :)

Csóközön;